Mede dankzij de uitstekende projectvoorbereiding en de goede zorgen van onze gastheren en -dames kan het interra-team wederom terugzien op een zeer geslaagd Afrika-avontuur. 


Ditmaal werd een stevige bijdrage geleverd aan de realisatie van een polytechnische- en hotelschool waardoor deze januari 2014 haar deuren opent voor de eerste 20 leerlingen. Hiervoor werd een grote safaritent gebouwd met sanitaire unit (2 douches/ 2 toiletten en 6 wasbakken), werden riolering en waterleidingnet aangelegd en aangesloten, een grote biovergister geïnstalleerd en gevuld, betonnen aanrechten van de schoolkeuken gegoten, afzuigkap gebouwd en gemonteerd, zonneboiler geplaatst en het nodige schilderwerk verricht. 


De grote variatie aan klussen bood alle interra-leden en hun partners passende werkzaamheden. Nadat de school is opgestart worden de voorzieningen door de leerlingen nagebouwd waardoor de capaciteit van de school en het resort op zal lopen tot circa 200 leerlingen. De zeer intensieve werkweek werd afgesloten met een prachtige game-drive in de Maasaï-Mara waar op één ochtend de Big 5 werd gespot. Het merendeel van de ploeg knoopte er nog een rondrit van een week aan vast, waarin onder meer paradijselijke plekken in het oerwoud werden bezocht.